Nämä ehdot koskevat Tiefoorumin käyttöä osoitteessa foorumi.tievahti.fi. Jos haluat käyttää foorumia, sinun on hyväksyttävä nämä ehdot foorumia ylläpitävän yrityksen kanssa.

Yritys voi tarjota muita tuotteita ja palveluita eri ehdoin. Nämä ehdot koskevat vain foorumin käyttöä.

Siirry kohtaan:

Tärkeät termit

Nämä ehdot sisältävät useita tärkeitä säännöksiä, jotka vaikuttavat oikeuksiisi ja velvollisuuksiisi, kuten vastuuvapauslausekkeet kohdassa Vastuuvapauslausekkeet, rajoitukset yrityksen vastuulle sinua kohtaan Vastuurajoitukset, suostumuksesi korvata yritys vahingoista, jotka ovat aiheutuneet väärinkäytöstä foorumilla kohdassa Vastuusi, ja sopimus kiistojen ratkaisemiseksi kohdassa Kiistat.

Lupasi käyttää foorumia

Näiden ehtojen mukaisesti yritys antaa sinulle luvan käyttää foorumia.

Kaikkien on hyväksyttävä nämä ehdot käyttääkseen foorumia.

Foorumin käyttämisen ehdot

Foorumia käytetään seuraavien hetojen mukaisesti:

 1. Sinun on käytettävä foorumia Hyväksyttävä käyttö ja Sisältöstandardit mukaisesti.

 2. Mikäli edellämainitut ehdot eivät täyty, voi ylläpitäjä evätä oikeutesi käyttää foorumia.

Hyväksyttävä käyttö

 1. Et saa rikkoa lakia foorumilla.

 2. Et saa käyttää tai yrittää käyttää toisen tiliä foorumilla ilman tämän lupaa.

 3. Et saa ostaa, myydä tai muuten käydä kauppaa käyttäjänimillä tai muilla yksilöllisillä tunnisteilla foorumilla.

 4. Et saa lähettää mainoksia, ketjukirjeitä tai muita kehotuksia foorumin kautta tai käyttää foorumia osoitteiden tai muiden henkilötietojen keräämiseen kaupallisia postituslistoja tai tietokantoja varten.

 5. Et saa automatisoida keskusteluryhmän käyttöä tai valvoa foorumia esimerkiksi indeksointirobotilla, selaimen laajennuksella tai lisäosalla tai muulla tietokoneohjelmalla, joka ei ole verkkoselain.

 6. Et saa käyttää foorumia sähköpostin lähettämiseen jakelulistoille, uutisryhmille tai ryhmäpostin aliaksille.

 7. Et saa väittää väärin, että olet sidoksissa ylläpitäjään tai olet sen hyväksymä.

 8. Et saa linkittää foorumilla oleviin kuviin tai muuhun ei-hypertekstisisältöön muilla verkkosivuilla.

 9. Et saa poistaa mitään omistusoikeutta osoittavia merkkejä foorumilta lataamistasi materiaaleista.

 10. Et saa näyttää mitään foorumin osaa muilla verkkosivuilla, joissa on <iframe>.

 11. Et saa poistaa käytöstä, välttää tai kiertää foorumin suojaus- tai käyttörajoituksia.

 12. Et saa rasittaa foorumin infrastruktuuria kohtuuttomalla määrällä pyyntöjä tai pyyntöjä, jotka on suunniteltu aiheuttamaan kohtuutonta kuormitusta foorumin taustalla oleville tietojärjestelmille.

 13. Et saa esiintyä muuna henkilönä foorumin kautta.

 14. Et saa rohkaista tai auttaa ketään, joka rikkoo näitä ehtoja.

Sisältöstandardit

 1. Et saa lähettää foorumille sisältöä, joka on laitonta, loukkaavaa tai muuten haitallista muille.

 2. Et saa lähettää foorumille sisältöä, joka rikkoo lakia, loukkaa kenenkään immateriaalioikeuksia, loukkaa kenenkään yksityisyyttä tai rikkoo muiden kanssa tekemiäsi sopimuksia.

 3. Et saa lähettää foorumille haittaohjelmakoodia, kuten tietokoneviruksia tai vakoiluohjelmia sisältävää sisältöä.

 4. Et saa käyttää foorumia paljastamaan tietoja, joita sinulla ei ole oikeutta paljastaa, kuten muiden luottamuksellisia tai henkilökohtaisia tietoja.

Täytäntöönpano

Ylläpitäjä voi tutkia ja nostaa syytteet näiden ehtojen rikkomisesta laillisessa laajuudessa. Ylläpitäjä voi ilmoittaa lainvalvontaviranomaisille ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan lain ja näiden ehtojen rikkomusten käsittelyssä.

Ylläpitäjä pidättää oikeuden muuttaa, muokata ja poistaa foorumin sisältöä mistä tahansa syystä. Jos uskot, että joku on lähettänyt foorumille sisältöä näiden ehtojen vastaisesti, ota meihin heti yhteyttä.

Tilisi

Sinun on luotava tili ja kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää joitain foorumin ominaisuuksia.

Tilin luomiseksi sinun on annettava joitain tietoja itsestäsi. Jos luot tilin, sitoudut toimittamaan vähintään kelvollisen sähköpostiosoitteen ja pitämään osoitteen ajan tasalla. Voit sulkea tilisi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kehitys@tievahti.fi.

Sitoudut olemaan vastuussa kaikista tililläsi tehdyistä toimista riippumatta, kunnes suljet tilisi tai ilmoitat yritykselle, että tilisi on vaarantunut. Sitoudut ilmoittamaan sivun ylläpitäjälle välittömästi, jos epäilet, että tilisi on vaarantunut.

Hyväksyt, että valitset suojatun salasanan tilillesi ja pidät sen salassa.

Ylläpitäjä voi rajoittaa, jäädyttää tai sulkea tilisi foorumilla tekijänoikeuksiin liittyvien poistopyyntöjen käsittelemisen käytännön mukaisesti tai jos ylläpitäjä uskoo, että olet rikkonut jotakin näiden ehtojen sääntöä.

Sisältösi

Mikään näissä ehdoissa ei anna ylläpitäjälle omistusoikeutta foorumille jakamaasi immateriaalioikeuteen, kuten tilitietoihisi, viesteihisi tai muuhun foorumille lähettämääsi sisältöön. Mikään näissä ehdoissa ei myöskään anna sinulle omistusoikeuksia ylläpitäjän immateriaalioikeuksiin.

Olet yksin vastuussa foorumille lähettämästäsi sisällöstä. Nämä ehdot eivät velvoita yritystä tallentamaan, ylläpitämään tai toimittamaan kopioita lähettämästäsi sisällöstä ja muuttamaan sitä näiden ehtojen mukaisesti.

Foorumille lähettämäsi sisältö kuuluu sinulle, ja sinä päätät, minkälaisen luvan annat muille sitä varten. Vähintäänkin annat ylläpitäjälle luvan toimittaa foorumille lähettämääsi sisältöä muille foorumin käyttäjille. Tämän luvan avulla ylläpitäjä voi kopioida, julkaista ja analysoida foorumille lähettämääsi sisältöä.

Vastuusi

Suostut korvaamaan yrityksen muiden oikeudellisista vaatimuksista, jotka liittyvät näiden ehtojen rikkomiseen tai näiden ehtojen rikkomiseen muilta, jotka käyttävät tiliäsi foorumilla. Sekä sinä että yritys suostuvat ilmoittamaan toiselle puolelle kaikista oikeudellisista vaatimuksista, joista saatat joutua korvaamaan yrityksen mahdollisimman pian. Jos yritys ei ilmoita sinulle oikeudellisesta vaatimuksesta viipymättä, sinun ei tarvitse korvata yritykselle vahinkoa, jota vastaan olisit voinut puolustaa tai lieventää nopealla ilmoituksella. Suostutte siihen, että sallitte yrityksen valvoa sellaisten oikeudellisten vaatimusten tutkimista, puolustusta ja ratkaisua, joista joudutte korvaamaan yrityksen, ja toimimaan yhteistyössä näiden pyrkimysten kanssa. Yhtiö sitoutuu olemaan hyväksymättä mitään sovintoa, joka myöntää syyllisyytesi tai asettaa sinulle velvoitteita ilman etukäteissuostumustasi.

Vastuuvapauslausekkeet

Hyväksyt kaiken riskin käyttää foorumia ja sen sisältöä.

Ylläpitäjä tarjoaa lain mukaan foorumin sellaisenaan ilman takuuta.

Foorumilla voi linkittää ja integroida muiden ylläpitämiin foorumeihin ja palveluihin. Ylläpitäjä ei kuitenkaan anna takuuta muiden tarjoamista palveluista tai niiden tarjoamasta sisällöstä. Muiden ylläpitämien palveluiden käyttöä sääntelevät muut ehdot sinun ja palvelun välillä.

Vastuurajoitukset

Samalla kun hyväksyt nämä ehdot, ylläpitäjä ei ole vastuussa sinulle sopimuksen rikkomisesta aiheutuneista vahingoista, joita ylläpitäjä ei olisi voinut kohtuudella ennakoida.

Palaute

Ylläpitäjä ottaa mielellään vastaan palautetta ja ehdotuksia foorumille. Katso alla olevasta Ota yhteyttä -osiosta tapoja ottaa meihin yhteyttä.

Hyväksyt, että ylläpitäjä voi vapaasti toimia antamasi palautteen ja ehdotusten perusteella ja että ylläpitäjän ei tarvitse ilmoittaa sinulle palautteesi käytöstä, saada lupa käyttää sitä tai maksaa sinulle. Hyväksyt, ettet lähetä palautetta tai ehdotuksia, joiden uskot olevan luottamuksellisia tai omistusoikeuksia, sinulle tai muille.

Irtisanominen

Joko sinä tai ylläpitäjä voitte milloin tahansa irtisanoa näissä ehdoissa kirjoitetun sopimuksen. Kun sopimuksemme päättyy, myös lupa käyttää foorumia päättyy.

Seuraavat määräykset säilyvät voimassa sopimuksen päättymisestä: Sisältösi,Palaute,Vastuusi,Vastuuvapauslausekkeet,Vastuurajoitukset,Yleiset ehdot

Kiistat

Kiista asioissa noudatetaan suomen lakia.

Yleiset ehdot

Nämä ehdot sisältävät kaikki sinun ja ylläpitäjän väliset sopimusehdot foorumin käytöstä.

Nämä ehdot korvaavat kokonaan kaikki muut foorumin käyttöä koskevat sopimukset.

Ota yhteyttä

Voit ilmoittaa ylläpitäjälle näiden ehtojen mukaisesti ja lähettää kysymyksiä osoitteeseen kehitys@tievahti.fi.

Yritys voi ilmoittaa sinulle näiden ehtojen mukaisesti käyttämällä tililläsi antamaasi sähköpostiosoitetta tai lähettämällä viestin foorumin etusivulle tai tilisivullesi.

Muutokset

Ylläpitäjä päivitti nämä ehdot viimeksi 10.9.2021 ja voi päivittää nämä ehdot uudelleen. Jos ylläpitäjä tekee päivityksiä, jotka sisältävät merkittäviä muutoksia, se lähettää sinulle sähköpostiviestin, jos olet luonut tilin ja antanut kelvollisen sähköpostiosoitteen. Ylläpitäjä voi myös ilmoittaa päivityksistä erikoisviestillä tai hälytyksillä foorumilla.

Kun saat ilmoituksen näiden ehtojen päivityksestä, sinun on hyväksyttävä uudet ehdot, jotta voit jatkaa foorumin käyttöä.

Päivitetty viimeksi 14.9.2021