MML muuttuvat ohjeet

Kuinka usein uusitte yksiköintiä? MMM on uusinut ohjeensa silloin tällöin. Tiellämme on voimassa ikivanha yksiköinti, vain muuttuneita tilanteita tietenkin päivitetty. Kukaan ei ole vaatinut kokonaispäivitystä, mutta teettekö ne kuitenkin automaattisesti, kun MMM keksii päivittää ohjeitaan?

1 tykkäys

Mielenkiintoinen aihe, vanhat yksiköthän eivät sinällään ole ongelma, jos ne tiekunnan sisällä nähdään tasapuolisena tapana jakaa kustannuksia. Käsittääkseni tämä ei ole lainkaan tavaton toimintatapa.

Olisi mielenkiintoista tietää kuinka suuri osuus tiekunnista päivittää aktiivisesti yksiköitään MML:n ohjeistuksen päivittyessä.

Kertokaahan muutkin miten teillä tämän suhteen toimitaan!

1 tykkäys

Tiekunnassamme on 35 osakasta joista 23 vakituisesti asuttua kiinteistöä ja jotain muutoksia tulee joka vuosi. Siksi olen hoitokunnan pj:nä pitänyt itseni kartalla ja tarvittavat yksiköintimuutokset on myös uudet ohjeet huomioiden tehty joka vuosi vuosikokouksen vahvistettaviksi. Esim. tänä vuonna on tiekuntamme ainoa maitotila vaihtanut tuotantosuuntaa ja maitoauto ei enää aja tiellämme millä on suuri vaikutus yksikkömäärään sekä kustannusten jakaantumiseen. Minä koen yksiköinnin ylläpidon helpommaksi kun sen tekee vuosittain, eikä siitä ole kukaan valittanut!

1 tykkäys