Talvikunnossapito

Meillä on ilmennyt kiistaa yksityistien talviaurauksen kustannuksiin osallistumisesta 100 yksikö korotuksesta yksityistiestä erkanevalla tiellä sijaitsevien mökkien kohdalla . Tiekunta on vuosikokouksessa määritellyt talviajaksi joulukuun alusta-maaliskuun loppuun. Riittääkö yksi kerta talviajalla korotukseen? He myös ilmoittivat saattavansa kävellä yksityistien alusta . Eikö kuitenkin yleisesti ottaen kävelykin ole tienkäyttöön verrattavaa.

Kylläpä ne ihmiset jaksaa.

Eikös se tiekunnan kokouksessa yhdessä päätetä niistä asioista ja tieyksikötkin on hyväksytty kokouksessa. Voihan näille halukkaille kävelijöille muuttaa tieyksiköt kävelyn painoluvun mukaan ja jos tarvetta on käydä autolla omalla kiinteistöllä niin luo säännön että se on 5€ kerta.

Niinkuin Eet sanoo, vahvistettu maksuunpanoluettelo sitoo kaikkia osakkaita. Osallistuivatko kokoukseen, jossa se vahvistettiin? Mutta, jos sillä erkanevalla tiellä ei ole muita, kun näitä vastustavia mökkiläisiä, jättäkää se auraamatta, siinähän kahlaavat sitten lumessa.

Meillä tieyksikön hinta on 10 senttiä, 100 yksikköä 10 euroa. Jos hintaluokka teilläkin tuota, tosi pienestä viitsivät valittaa.