Vuosikokouksen pöytäkirjan hyväksyminen ja uuden hoitokunnan valtuudet

Kokouksen puheenjohtajalla erilainen näkemys kokouksen pykälän päätöksen kirjaamisesta kuin pöytäkirjan pitäjällä.Kirjaaja ei suostu muuttamaan kirjaamistaan.Miten asia ratkaistaan?

Vanhan hoitokunnan toimintakausi lakkasi 31.12 2022. Vuosikokouksen pöytäkirjaa ei ole voitu hyväksyä kirjaamisristiriidan vuoksi.Uusi,valittu hoitokunta ei ole voinut järjestäytyä.Kuinka hoidetaan maksuliikenne sinne asti,kun saadaan tilinkäyttöoikeudet uusille toimijoille?

Hei @vuokko_vaisto,

Kokouspöytäkirjan oikeellisuudesta vastaa viime kädessä kokouksen puheenjohtaja, joten sihteerin tulee päivittää pöytäkirjan sisältö pyydettäessä.

Käytännössä niiden henkilöiden tulisi hoitaa maksuliikenne, kenellä tilinkäyttöoikeudet vielä on voimassa. Jos he eivät siihen suostu, täytyy laskuttajien kanssa neuvotella eräpäivien pidentämisestä siihen asti, että asiat selviävät. Joku osakkaistakin voi maksaa laskut tiekunnan puolesta, mutta jos tilanne on kovin riitainen, se ei välttämättä ole järkevää.

Jos ei mikään muu auta, on kutsuttava koolle ylimääräinen tiekunnan kokous, jossa asiat käsitellään. Myös hoitokunnan järjestäytymisen voi käsitellä jo kokouksen yhteydessä ja kirjata pöytäkirjaan.

2 tykkäystä